Ook zo toe aan een booster voor je (partner)relatie?

Heb je geen behoefte aan relatietherapie, maar wil je toch een laagdrempelige ingang hebben om je relatie te verbeteren en te verdiepen dan is de ‘Houd me vast’ cursus wellicht iets voor jullie.

De ‘Houd me vast’ cursus is een mooie manier om je (partner)relatie een boost te geven. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Het is erop gericht om een diepere emotionele verbinding met elkaar te krijgen. Je leert anders te kijken naar de patronen in je relatie. Negatieve patronen leer je stoppen en je leert om onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Je brengt hiermee meer liefde in je relatie, een cadeau voor elkaar!

Het ‘Houd me vast’-programma heeft een vaste structuur en bestaat uit 2 dagen of een weekend. Onderwerpen zijn oa.:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting;
 • (destructieve) patronen binnen relaties;
 • opzoeken en vinden van triggers;
 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten werken we met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat! Wij geven jullie, gezamenlijk met andere stellen, uitleg over de te behandelen stof. De opdrachten voeren jullie samen uit in aparte kamers zodat jullie je vrij kunnen uiten naar elkaar. Tijdens de training krijgen jullie een werkboek waarin je opdrachten en notities kunt maken.

Kijk voor meer informatie over het programma op de volgende ‘Houd me vast’ pagina van EFT.

Ik verzorg deze cursus samen met mijn collega Lisetta Schenk. Lisetta is net als ik EFT relatietherapeut en haptotherapeut.

Hieronder enkele quotes van (oud)cursisten:

 1. “Loop je in je relatie telkens weer vast in hetzelfde patroon, dool je door relatieland en weet je de weg eruit niet, dan zijn Marleen en Lisetta de ideale gidsen om je middels de methode van Sue Johnson de weg te wijzen hoe het echt anders kan.”
 2. “HoudmeVast met Marleen en Lisetta is een cadeau aan jezelf en aan je partner. Het verdiept je relatie tot een onbeschrijflijk en waardevol niveau. Van verwijdering naar Nabij!!”
 3. “Wat een reis met een mooie bestemming!”
 4. “Een training die iedereen zou moeten doen in zowel een gezonde als minder gezonde relatie, je leert er zoveel van.”
 5. “De ‘lift naar beneden’ brengt je tot een hoger niveau”.
 6. “Fijn om deze training in groepsverband te doen zodat je ook als stellen kan leren van elkaar. Ik stond daar beetje sceptisch tegenover maar dat is niet nodig!”.
 7. Over Lisetta en mijzelf krijgen we onder andere het volgende terug: “sluiten goed aan bij ons als stel, laagdrempelig, zeer kundig, begaan met onze verhalen en echte professionals op dit gebied, luchtig, mooi team samen, vullen elkaar zeer goed aan, knap hoe jullie de aandacht over ons als koppel kunnen verdelen en ons allebei echt zien”.

De prijs van de cursus is inclusief het werkboek en koffie / thee / lunch en vrijdagavond maaltijd en andere lekkere hapjes, EUR 495,= per persoon. De locatie voor de cursus is: Molendijk 17, 6634KE Batenburg. De eerstvolgende cursus is van vrijdag 28 juni 17.00 uur tot zondag 30 juni 17.00 uur.

Willen jullie liever voor jullie beide privé de Houd me vast cursus volgen, dan kan dat ook. In overleg bepalen we dan de 2 cursusdagen en de locatie. De prijs voor deze privé cursus is inclusief het werkboek en koffie/thee/lunch en andere lekkere hapjes, EUR 750,= per persoon.

Wij vragen jullie voorafgaand aan de cursus het Houd me vast boek van Sue Johnson te lezen.

Meer lezen over EFT Nederland, klik hier beneden:

Stichting EFT Nederland