De praktijk is geopend van maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur, en tijdelijk op de maandagavond.

Het adres van de praktijkruimte is: Herengracht 560, 1017 CH Amsterdam. Hier vind je de overkoepelende website van de praktijk aan de Herengracht waar we met meerdere therapeuten werken: EFT Amsterdam.

Het adres van de praktijkruimte in Arnhem is: Parkstraat 39, 6828JD Arnhem. Hier vind je de overkoepelende website van de praktijk aan de Parkstraat waar we met meerdere therapeuten werken.

Ik ben telefonisch bereikbaar op nummer 0630725733 en via mail: nissenmarleen@gmail.com. Als ik de telefoon niet beantwoord kun je een voicemailboodschap achterlaten. Ik zal zo snel mogelijk terug bellen.

Je kunt ook het contactformulier invullen (onder aan de pagina), dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

De afspraken duren 1,5 uur. Het kan wenselijk zijn om ook afspraken van 1 of 2 uur te maken, dat wordt dan in gezamenlijk overleg afgesproken.

De kosten voor individuele/haptotherapie per sessie van 1 uur bedragen €100, per sessie van 1,5 uur bedragen €150. De kosten voor individuele/haptotherapie worden (deels) vergoed door de aanvullende verzekering van je ziektekostenverzekeraar en gaan niet ten koste van het eigen risico.

De kosten voor relatietherapie bedragen €94 per persoon per sessie van 1,5 uur. Kosten voor relatietherapie worden alleen vergoed als je een aanvullende verzekering hebt bij ziektekostenverzekering van CZ, Nationale Nederlanden en Ohra. Lees meer over vergoedingen op de website van Hapto.nl.

De betaling van de sessie gebeurt na afloop per pinautomaat. Breng je bankpas mee. Je ontvangt een factuur na afloop van de sessie in jouw e-mailbox.

Ik ben geregistreerd als erkend GZ-haptotherapeut bij de NFG. Tevens ben ik lid van EFT Nederland.